Vito Wormgoor

Brann for for øyeblikket ligger langt under egne ambisjoner om medalje i Eliteserien nede på 7plass har forsøkt å forlenge med sin kaptein Vito Wormgoor. – Det kommer ikke til å skje og hans siste kamp for Brann er rett rundt hjørnet. 

Det blir bare en kamp til for nederlenderen er suspendert til bortekampen mot Strømsgodset kommende helg. Hans siste kamp blir på eget gress når Viking kommer på besøk i siste serierunde.

Ifølge BA kunne midtstopperen ha blitt i Brann, men valgte å takke nei til rødtrøyenes tilbud. Hvor ferden går videre er usikkert, men en polsk klubb har i alle fall kommet på banen. Det bekrefter Wormgoor selv.

«Jeg kan bekrefte at Legia Warszawa er en av klubben som har vist interesse, men jeg har fortsatt god tid på å bestemme meg. Den neste klubben og byen må passe for hele familien» sier Wormgoor i et lengre intervju med Bergensavisen.

Wormgoor kom til Brann foran 2017-sesongen som erstatter til Vadim Demidov, som forsvant ut dørene. Wormgoor har kost seg i tre sesonger i Brann-drakten.

«Jeg har elsket tiden i Brann fra dag én, og jeg kommer til å følge med på klubben uansett hva. Og kanskje en dag kan jeg komme tilbake som trener eller noe sånt? Du vet aldri. Brann vil alltid være i mitt hjerte. Jeg går ut hovedinngangen, ikke bakdøren», sier Wormgoor til avisen.