Fabio Carvalho

Man kan si hva man hvil om at det ikke er så fryktelig langt mellom Fulham og Liverpool på tabellen, men det er en klasseforskjell det er svært vanskelig å komme nedenfra og gjøre noe med. – Fulham eier Tony Khan har ambisjoner om ikke bare spill i Champions League, men også å komme langt.

Det begynner faktisk å se bra ut og topp fire i Premier League er ikke lenger en umulig oppgave, derfor er det en ekstra kraftig strek i regningen at fremtidshåp og stortalent Fábio Carvalho går til klubben som stort sett hvert år «tar opp» en topp fire plass i sommer.

LES: Liverpool og United kjemper om fransk landslagsspiller

En av Premier Leagues dårligs skjulte hemmeligheter er at Liverpool har sikret seg Fulhams unge stortalent Fábio Carvalho (19) fra 1. juli.

Tony Khan bekrefter avtale

I et lengre intervju med The Athletic erkjenner Fulham-klubbeier Tony Khan at det blir vanskelig å skille lag med den offensive midtbanespilleren, men at klubben har kommet til enighet med Liverpool om en avtale som alla parter kan leve med. «Jeg liker Fabio veldig godt. Han er en spiller vi alltid har verdsatt høyt, som kommer fra akademiet, og som vi gjerne skulle beholdt»

Men vi har gjort en avtale som er best for klubben, og siden den avtalen, har det fungert fantastisk bra. Han har vært en veldig verdifull del av opprykket»

Tony Khan fortsetter med å nevne at Carvalho har hatt et strålende samarbeid med manager Marco Silva, og at 19-åringen blir et stort tap.

UNITED: Byr 42 millioner pund pluss Anthony Martial

Khan mener likevel at Fulham kan forsterke seg godt i samme posisjon på banen, siden de har gjort «god business» i avtalen med Liverpool. – Den angripende midtbanespilleren omtales som den komplette spiller, han er flink til å være på rett sted til rett tid, har lissepasninger som finner sine medspillere ofte meg magisk presisjon og et rykk enhver spiss kan misunne ham.

Etter tidligere rapporter å dømme, får Fulham fem millioner pund for Carvalho i sommer, samt 2,7 millioner pund i bonuser for overgangen seinere.