Har bestemt seg for å lede trygt gjennom kaoset. (chelsea, twitter)

På grunn av sanksjonene mot Chelsea er ikke klubben i stand til å kjøpe nye spillere eller forhandle med nåværende spillere. Nå kan enda flere etablerte stjerner være på vei bort fra ustabile forhold på Stamford Bridge. Cesar Azpilicueta og Marcos Alonso kan slå følge med Rudiger og Christensen til La Liga.

LES: Liverpool og United kjemper om fransk landslagsspiller

FC Barcelona prioriterer defensive forsterkninger. I tillegg til Andreas Christensen skal også Cesar Azpilicueta og Marcos Alonso fra Chelsea stå på ønskelisten.

Med Andreas Christensen har Barcelona allerede slått til en gang mot Chelsea. Selv om overgangen ikke er helt offisiell ennå, vil det være en stor overraskelse om noe går galt. Midtstopperens er uten kontrakt og kan forlate gratis.

Captain César Azpilicueta

Men Christensen er bare en brikke i puslespillet i den planlagte forsterkningen av forsvaret til Barcelona, melder Mundo Deportivo.

Samuel Umtiti og Clement Lengl vil sannsynligvis forlate klubben. Til høyre er det også et spørsmålstegn ved fremtiden til Dani Alves og Sergino Dest, mens Jordi Alba til venstre ikke har en skikkelig konkurrent.

UNITED: Byr 42 millioner pund pluss Anthony Martial

Så Barca trenger flere forsterkninger i forsvaret. Katalanernes fokus er på to spanjoler som også sies å komme fra Chelsea: Cesar Azpilicueta og Marcos Alonso. Begge sies å være interessert i en overgang til Nou camp. Begge er knyttet til London-klubben frem til 2023 og Chelsea som allerede er i krise med tanke på mangel av forsvarsspillere.

Barcas interesse for Azpilicueta er stor. Ifølge Mundo Deportivo verdsettes han fremfor alt for sine defensive lederegenskaper. Chelsea-kapteinen bringer også allsidigheten til å spille flere roller i forsvaret.