Som vi husker ham best.

Den tidligere tyske landslagsspilleren Oliver Bierhoff har en sentral rolle hos det tyske landslaget som general manager. Jobben hans er å være opptatt av at tyske spillere rundt i de største europeiske ligaene har de best mulige arbeidsforholdene, som vil gjøre Die Mannschaft til tittelkandidat i VM og EM. Det som har skjedd hos Bayern München bekymrer Bierhoff.

Mens Bayern-supportere verden over knapt kan vente på at sesongen skal begynne med den tidligere Liverpool-stjerna Sadio Mané på banen i Bayern-drakt, vet Bierhoff at dette får konsekvenser for noen av «sine spillere».

LES: Nå skjønner vi at Chelsea faktisk jobber for spektakulær Neymar-overgang

-Det kan bli et problem, spesielt i et VM-år når du har for mange toppspillere i troppen, der alle ønsker og trenger spilletid, begynner Bierfhoff til Sport Bild.

Problemet 54-åringen sikter til, er selvfølgelig Manés inntog i Tysklands viktigste klubb for landslaget.

Mané, Sané, Gnabry, Kingsley Coman, Eric Maxim Choupu-Moting – og Robert Lewandowski (les: kan bare glemme exit) – alle stjernene kjemper om plass i angrepet til Bayern.

-Bayern har en stor bredde i front, jeg er spent på hva som skjer. Du må anta at Sadio Mané som var toppsigneringen, er garantert å starte. Alle spillerne må være klar over denne situasjonen og selv bestemme for seg selv hva som er best for sin egen situasjon og utvikling, kommer det fra Bierhoff.

SE BAYERNs 10 BESTE SCORINGER FRA 10 SERIETITLER:

LES: Luka Jovic sendes bort fra Real Madrid

Med en aldri så liten advarsel til Sané og Gnabry. Die Mannschaft trenger Sané og Gnabry skarpe og i toppform i november, Sadio Mané kan «ødelegge» denne oppkjøringen.