Sadio Mane forlater Anfield med hevet hode.

Sadio Mane har vært en sentral del av Jurgen Klopps tropp siden han kom til Anfield fra Southampton i 2016, og scoret har 120 mål på 268 kamper i alle turneringer.

I det siste har det vært mange spekulasjoner om hans fremtid i Liverpool, men Sadio Mané har planen klar og lover å gi et klart svar på spørsmål om fremtiden etter lørdagens Champions League-finale.

Hvem tror du vinner lørdagens finale? Du kan spille på Real Madrid eller Liverpool med bet365 bonuskod og gjøre kvelden, om mulig, enda mer spennende!

2021-22-sesongen har uten tvil vært en av hans beste til nå, da han har hjulpet de røde med å sikre seg FA-cup- og ligacup-æresbevisninger og nå en ny europacupfinale, men hans nåværende kontrakt utløper neste år, og det har ikke vært noe tegn til at en forlengelse er avtalt.

SATSER STORT: Slik blir Champions League-finalen på TV2

Mane er angivelig et hovedmål for de tyske mesterne Bayern München, som antas å være klar til å teste Liverpool med et høyt bud på Mane i sommer.

Helgens Champions League-kamp mot Real Madrid okkuperer Manes tanker for tiden, men han har lovet at han vil bringe de «beste» nyhetene om fremtiden etter kampen.

– Ærlig talt, svaret jeg kan gi deg nå er at jeg føler meg veldig bra, og jeg er fullt fokusert på lørdagens kamp. Det er svaret jeg må gi før finalen. Men kom tilbake til meg på lørdag, så skal jeg gi deg det beste svaret du vil høre, helt sikkert. Det er spesielt, sa han før Liverpools tur til Stade de France.

– Jeg vil gi deg alt du vil høre da. For nå, la oss vinne det fordi jeg ikke har tid til andre ting. Jeg vil gjøre alt for å vinne fordi det er min og alle guttenes største drøm, da vil jeg gi deg svarene.

Mane har hatt en fantastisk sesong så langt med African Cup of Nations-suksess med Senegal i februar, og han har dermed blitt utpekt som en potensiell Ballon d’Or-vinner.

LES OGSÅ: «Dropp Ronaldo»

Den eneste afrikaneren som noen gang har vunnet prisen tidligere var George Weah helt tilbake i 1995.

På spørsmål om spillere fra Afrika har blitt ignorert i Ballon d’Or-avstemningen i moderne tid, svarte Mane: «Det er sant, noe som er trist. Denne cupen, Africa Cup of Nations, er det største trofeet jeg har vunnet i mitt liv, og for en afrikansk spiller å ikke ha vunnet Ballon d’Or siden George Weah er trist, det er helt sikkert.

Liverpool-angriperen håper han kan følge i Weahs fotspor senere i år, men han vil bare se den individuelle utmerkelsen som en «bonus» på toppen av sin potensiell andre Champions League-seier med Liverpool.

– Vi vil gjøre alt vi kan for å vinne, og så får vi se hva som skjer med Ballon d’Or», la Mane til.

– Jeg tror jeg og alle Liverpool-spillerne har mål fra starten av sesongen, og det er å gå for alle trofeene.

– Så langt har vi vunnet to, og bommet på en, som ligger bak oss, og Manchester City fortjente det fullt ut. Å vinne Champions League ville være spesielt for oss.