Ser, United? (foto: liverpool, twitter)

Sadio Mané er i fokus denne sesongen. Regjerende African Cup of Nations-mester, to cuptitler med Liverpool, 5. mestscorende spilleren i Premier League, Champions League-finale – og ryktet på vei bort fra Anfield. Liverpool-oppholdet har vært en gedigen suksess, vi biter oss merke i at senegaleseren egentlig skulle ha spilt i United-drakt.

I 2016 bestemte Liverpool seg for å hente Mané fra Southampton, men Manchester United kom først.

LES: Aston Villa går for den STORE signeringen

-Jeg må si at jeg vær tett på å dra til Manchester United. Jeg hadde en kontrakt der, jeg hadde det avtalt. Det hele var klart, men i stedet tenkte jeg: «Nei, jeg vil til Liverpool». Jeg ble overtalt til å gå for Jürgen Klopps prosjekt, sier Mané til Goal før Champions League-finalen.

120 scoringer og 48 assists på 268 Liverpool-kamper og en håndfull titler, forteller at spilleren har en «magefølelse» som er verdt å lytte til.

LES: Tapte Haaland til City, nå henter Dortmund 19-åring fra Manchester