Ikke så nøye hvilket lag han leder eller hvem de spiller mot. Neil Warnock sitt engasjement er det samme

Det blåser skikkelig rundt den nå pensjonerte manageren Neil Warnock fortsatt. – Han har et utseende og lynne som gjør han lett kunne gått inn som en troverdig karakter i Peaky Blinders. – 73 åringen har ledet omtrent alle klubber i England under øverste halvdel av Premier League.

Det engelske fotballforbundet FA har satt i gang etterforskning av manager Neil Warnock, etter påstander fra en tidligere spiller om at den pensjonerte manageren krevde en del av spillerens lønn for å bli valgt.

Daily Mail skriver fotballforbundet åpner etterforskning på grunnlag av kommentarer fra tidligere QPR-spiller Rowan Vine.

Les: Sadio Mané vil forlate Anfield etter sesongen

Vine tok til sosiale medier for å hevde at hans tidligere sjef hadde bedt spissen om å betale ham en prosentandel av lønnen hans for å komme inn i startelleveren.

«Han ga meg sjansen til å spille, men han tok noen av pengene mine,» sa 39-åringen på TikTok.

«Han ville ha seks tusen pund i måneden. Så begynte han å snakke tall.

«Jeg sa: ‘Hvorfor snakker du tall? Det skjer ikke.’ Så sa han: ‘Hva mener du?’

«Han ble sjokkert da han ikke kunne se det dårlige i avtalen. Men det var ikke en avtale jeg kunne ta som mann. Jeg har prinsipper.

«Så jeg sa: ‘Hvis du vil at jeg skal spille for laget ditt, bare spør meg’.»

Det er ikke første gang en spiller har kommet med en lignende anklage om den tidligere Crystal Palace-manageren, Jason Puncheon hevdet det samme tilbake i 2014.

Puncheon kom også med sin anklage på sosiale medier, tweetet om det før han slettet det, og endte opp med å bli bøtelagt 15 000 pund av FA.

En uttalelse fra Warnock for åtte år siden sa: «Disse påstandene er fullstendig og fullstendig falske.

«FA-kommisjonen vurderte alle bevisene i detalj i 2014 og fant at påstandene som ble publisert om meg var ubegrunnede.»

Warnock pensjonerte seg seg i forrige måned, etter at hans periode med Middlesbrough tok slutt i november i fjor, og avsluttet en 42 år lang karriere.

SATSER STORT: Slik blir Champions League-finalen på TV2

73-åringen har hatt ansvaret for 16 forskjellige klubber, og ledet over 1500 kamper.

Spissen Rowan Vine har en av de lengste klubb CVne jeg har sett: Portsmouth, Brentford, Colchester United, Luton Town, Birmingham City, Queens Park Rangers (QPR), Hull City, Milton Keynes Dons, Exeter City, Gillingham, St Johnstone, Hibernian and Greenock Morton, og non-league football for Welling United, Havant & Waterlooville, Gosport Borough (tre ganger), Basingstoke Town, Southall (to ganger), Hayes & Yeading United, Hartley Wintney (to ganger), Alresford Town, Moneyfields, Tadley Calleva og Hemel Hempstead Town.