Den engelske manageren Ian Burchnall har klart overgangen fra norsk fotball (Sarpsborg 08 og Viking) via Sverige til i fjor å lede National League klubben Notts County. – Nå fortsetter klatringen 39 åringen skal nå lede Forest Green Rovers som rykket opp til League One. – Det tredje øverste nivået i England.

Vi får regne med at han klart å riste fra seg den konstante motvinden han opplevde i Stavanger og Viking sin miserable 2017 sesong, som endte med sparken og nedrykk til OBOS-Ligaen.

Klubben fra den lille byen Nailsworth i Gloucestershire vant League Two denne sesongen. – Det er fullt kaos i klubben om dagen som aldri tidligere har spilt på et så høyt nivå. Etter at gleden om opprykk hadde lagt seg gikk det ut mail fra Forest Green sin styreleder at nå måtte alle fans hjelpe til.

LES: «Dropp Ronaldo»

«Jeg er veldig glad for å signere for FGR og bli en del av et spennende kapittel i klubbens historie. Jeg er takknemlig for muligheten til å lede klubben, og utfordringen med å trene i League One var for god til å si nei til. Spesielt i en progressiv og fremadstormende klubb» sier Burchnall i pressemeldingen.

Burchnall jobbet sist sesong som manager for Notts County på nivå fem i den engelske fotballpyramiden. Der ble det tap for Grimsby etter ekstraomganger i kvalifiseringen om opprykk til League Two.

LES: Aston Villa går for den STORE signeringen

39-åringen har også trent svenske Östersund etter helvetesukene i Viking.