Dembélé har fått hjelp fra friskt Barca-blod. (foto: barca, twitter)

Zzzzzz. Beklager, men noen overgangshistorier er så vanvittig langdryge. Vi har fulgt Kylian Mbappes vingling og uthaling, som likevel endte med PSG-kontrakt, Ousmane Dembélé har tydeligvis latt seg inspirere.

Siden Xavi tok over før nyttår var han krystallklar på at han ønsket med seg Dembélé videre. Glemt var den krevende overgangen til kravene på Camp Nou for wunderkind Dembele etter milliard-overgangen fra Dortmund i 2018, glemt var sesongene med skader og atter skader. Barcelona hadde investert vanvittig mye penger i franskmannen, og var villig til å fortsette å betale noen millioner i ukelønn utover kontraktsutløpet i sommer.

LES: Sadio Mané hadde kontrakten klar med Manchester United

Likevel, med en ekstremt hardt presset klubbøkonomi må Dembele akseptere lønnskutt som alle de andre Barca-spillerne. Dette er tydeligvis ikke aktuelt for 25-åringen.

For etter endelig å levert en sesong med «hele» 32 kamper på jobb og 2 scoringer og 13 assists, tror tydeligvis Demblelé at han er hot shot. Mens klienten og Barca har spilt vennskapskamp Down Under for noen titalls millioner, forteller agenten om situasjonen.

-Ousmanes fremtid er fortsatt åpen. Vi er alltid meget respektfulle overfor alle klubbene, og det vil vi fortsette med i denne prosessen, sier agenten til transferjournalisten Romano.

LES: Borussia Dortmund har på plass sin 4. forsterkning – før overgangsvinduet åpner

-Når det er det rette tidspunktet å treffe beslutningen, så vil Ousmane overveie hva som er det beste for fremtiden hans, kommer det fra agenten.

Mbappé «gjorde seg viktig» og presset klubbene til det siste. Selv om Dembélé tydeligvis er inspirert av landsmannen, bør han huske på at 32 scoringer på 132 Barca-kamper fordelt over de siste fem årene ikke akkurat oser «løp-og-kjøp» når lønnsforventningene hans ligger på noen millioner i uka.

LES: Aston Villa går for den STORE signeringen

Vi avslutter som vi startet: Zzzzz. Vi håper Xavi og Barca tar hintet, og lukker døra til Dembélé en gang for alle. Det er ingen som skal trenge å «tvinges» til å spille i Barca-drakten.