Morata og Dybala. Skikkelig kos

Det pågår intenst arbeid for å slippe på skru opp navneskiltet til Alvaro Morata på Wanda Metropolitano, for Atletico Madrid manager Diego Simeone ser ikke hvordan han skal klare å skvise inn spissen i førsteelleveren. – De siste to sensongene har han vært på lån hos Juventus, men nå er oppholdet hos den gamle dame ubønnhørlig over.

Sport melder at Atletico Madrid er i ferd med å lange en overgang til Arsenal. – Mikel Arteta var allerede på jakt etter forsterkninger i angrepet sist vinter, etter at Pierre-Emerick Aubameyang dro. I sommer er det også ventet at Alexandre Lacazette slutter, noe som gjør behovet for London-klubben enda større. Alt ser ikke mørkt ut, Gunners og Eddie Nketiah har snudd slik at han blir værende i det minste en sesong til.

Morata med familie har allerede sagt farvel!

LES: Aston Villa går for den STORE signeringen

Den tidligere Chelsea-spissen, som har hevet lønn i en rekke ulike storklubber i karrieren er snart tilbake i Premier League.

I Serie A ble det ni scoringer og sju målgivende pasninger for 29-åringen den siste sesongen.

I vinterens overgangsvindu var Morata angivelig høyaktuell for Bercelona og den nye treneren Xavi. Men da Pierre-Emerick Aubemeyang isteden ankom Camp Nou fra Arsenal, ble Morata værende i Torino.

Les: BBC: Sam Johnstone tilbake i Premier League

Arsenal-trener Mikel Arteta skal nå være innstilt på å gjøre landsmann Morata til lagets nye spiss.

Rutinerte Alexandre Lacazette (30) er uten kontrakt ved utgangen av juni ventes å takke for seg i Arsenal i sommer.