Hvis du spørs en brasilianer om hvem som er verdens beste trener vil svaret være Tite, det vil trolig de aller fleste i Sør-Amerika også måtte innrømme. Siden Tite tok over det brasilianske landslaget sommeren 2016 og har siden ledet landslaget sitt til 56 seire, 13 uavgjort og kun 5 tap på sine 74 kamper ved roret.

I 2019 vant han Copa America, men nå er fokuset på noe anda større. VM i Qatar skal vinnes, derfor har han sagt nei takk til både Real Madrid og Paris Saint-Germain.

«Ville ikke åpne for muligheten»

Les: Klopp vil inkludere Keita i nytt storkjøp!

  • Jeg sa nei, jeg ville ikke snakke, sa Tite til The Guardian og fortsatte «Vi har nådd verdenscupen, nå er det på tide å gå til finalen og bli verdensmestere»

I intervjuet med den britiske avisen åpner den brasilianske landslagskapteinen opp om tilbudene han fikk fra europeiske klubber i tiden som landslagskaptein i Brasil.

– Real Madrid, Sporting og en annen klubb som ønsket å snakke med meg var PSG, men jeg sa nei. Jeg ønsket ikke å åpne muligheten for noe annet. Jeg ønsker å være fokusert på jobben min. Hva som skjer etter det er en annen historie.

På spørsmål om vinterens verdenscupturnering vil forme fremtiden hans, er Tite klar på at det ikke er noen plan om å bli i Brasil. «Vinner du verdenscupen er det et åpent marked, du kan velge. Jeg skal ikke lyve, min tanke er definitivt ikke å jobbe i Brasil. Jeg vil tilbringe et år med familien min, ta et sabbatsår, studere, å ikke ha noe ansvar for ansvaret er for stort. Nå har jeg ansvaret og gleden av å være trener for «Seleção».

Les: Ryan Giggs trekker seg – pressen håper på en ny Johnny Depp og Amber Heard sak