Har "glemt igjen" tyskeren på Premier League-benken. (foto: west ham)

David Moyes er lei av «nesten». Nesten Champions League-billett, nesten Europaliga-finale. Nesten. Ikke rart skotten blir illsint i kontinuerlig møte med spørsmålet om når han mister Declan Rice til de større klubbene. I sommer har West Ham planlagt en en forsterkning som skal gjøre en forskjell.

Hos Chelsea har Armando Broja spilt under radaren, der én eneste kamp i Chelsea-drakta er resultatet etter å ha jobbet seg opp gjennom akademiet. i 2020/21-sesongen var det utleie til Vitesse med solide 11 scoringer på 34 kamper. Dette kvalifiserte til Premier League-spill forrige sesong, men ikke i blått.

LES: FIFA World Cup 2022: Se hele listen over kvalifiserte land og deres grupper

Ralf Hasenhüttl hentet inn den albanske landslagsspilleren og fikk en 20-årig spiss som virkelig ble en forsterkning. 9 scoringer på 38 kamper og et betydelig uromoment i motstandernes felt.

Sky Sports melder at ny eier Todd Boehly og Tuchel skal sette seg ned og diskutere Brojas fremtid, i London gjør West Ham klar en offensiv.

Ifølge Sky Sports har Moyes satt Broja som førstevalg til forsterkning i angrepet. 20-åringen forlenget med Chelsea forrige sommer med utløp 2026, men etter forrige sesong er det helt tydelig at spilleren er moden for noe mer en å bli sendt rundt på utleie.

Ikke overraskende er Southampton ivrige etter å signere Broja på permanent avtale, men vi neppe kunne konkurrere med West Ham. Ifølge Sky Sports er West Ham klar med bud på solide 30 millioner pund, og kan vifte med stabil plassering i øvre del av Premier League-tabellen.

LES: Ryan Giggs trekker seg – pressen håper på en ny Johnny Depp og Amber Heard sak

Dette lukter en West Ham-signering.