Kalvin Phillips

Kalvin Phillips har lenge vært på kjøpslista til Manchester United, men han er en del av Leeds DNA og kommer ikke til å gå videre uten at hans ungdoms-klubb får godt betalt eller at det nye er veldig mye bedre.

Manchester United stilte opp med gigantisk lommebok og god fortjeneste for Leeds, men det holdt ikke for å lokke den defensive midtbanespilleren Elland Road. The Times melder i dag at de regjerende seriemestrene Manchester City ønsker å hente inn en erstatter for 37 år gamle Fernandinho som er «løslatt» fra klubben. – Det blir store sko å fylle, brasilianeren har vært viktig for klubben i nesten 10 år.

LES: Ronny Deila skal gjenskape suksessen i Europa

Kalvin Phillips er i følge Transfermarkt verdsatt til 50 millioner euro. – Leeds kommer ikke til å slippe han for den summen.

 

 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Et innlegg delt av Fernandinho (@fernandinho)

Nå som Fernandinho har forlatt City, skal de lyseblå visstnok ønske at en engelsk landslagsspiller skal fylle tomrommet på midtbanen.

Kalvin Philips vil være tyngdepunktet i enhver midtbane og med de ferdighetene han har for å stoppe et angrep, snu rundt og finne smarte løsninger fremover vil, hvis overgangen til Manchester City blir en realitet, mate ny signerte Erling Braut Haaland med lissepasninger.

LES: Marquinhos har signert for Arsenal

26-åringen har spilt i Leeds hele sin karriere og har kontrakt fram til 2024.