Skal tilbake til forsvaret siste del av 2020/21-sesongen. (foto: chelsea, twitter)

Utenom sesongen er de største klubbene i fortsatt kamp med hverandre. Det vanker spisse albuer, skitne trips og mye penger når Real Madrid, Chelsea, City, AC Milan, PSG og resten skal rigge seg for neste Champions League-sesong. I London går det mot en signeringsseier over Real Madrid.

Det er den hyperaktive overgangsjournalisten Romano som hevder Real Madrid fikk budet på 18-åringen Gabriel Sionina avslått. MLS-klubben Chicago Fire vet godt de sitter på en juvel i keepertalentet. Sionina har allerede fått tilbud om å være del av den polske landslagstroppen før Nations League-kampene i sommer, men valgte å takke nei. Amerikaneren med polske aner venter på muligheten til å spille for Stars and Stripes.

LES: Ronny Deila skal gjenskape suksessen i Europa

Transfermarkt.com har ikke helt oppdaget talentet til keeperen, og vurderer markedsverdien til 3,3 millioner dollar. Ifølge Romano har MLS-klubben sendt tilbake et bud til Madrid på 10 millioner euro. Samme Romano hevder Chelsea nå er i ferd med å kuppe det amerikanske keepertalentet, sikkert godt hjulpet av landsmann Christian Pulisics anbefalinger.

Overgangsjournalisten hevder Chelsea har tatt over prosessen og har på plass en overgang veldig snart.

Totalt har 18-åringen 23 MLS-kamper bak seg, med imponerende 9 clean sheets. Som 17-åring ble han MLS sin yngste keeper til å holde buret rent i en debutkamp. Det har fortsatt ikke blitt debut på det amerikanske seniorlandslaget, men en overgang til Chelseas kan kanskje fremskynde denne prosessen (hvis han får spilletid, vel og merke).

LES: Marquinhos har signert for Arsenal

Spennende.