Aston Villa manager Steven Gerrard ønsker seg intenst sin tidligere lagkamerat fra Liverpool Luis Suarez. – Og alt peker egentlig i retning av at det kommer til å skje når kontrakten med Atlético Madrid går ut på dato om noen dager.

For de som er i tvil, Suárez som har spilt for Barcelona, Liverpool, Ajax og Groningen (for de som husker det) har det fortsatt. Han kom til Groningen i 2006 etter å ha spilt toppfotball i hjemlandet for Club Nacional de Football og resten er, som man sier, historie.

LES: Ronny Deila skal gjenskape suksessen i Europa

Har allerede sagt farvel til Atlético Madrid-fansen

Goal.com melder at en rekke storklubber har meldt seg på i kampen om Luis Suarez sin signatur. – I tillegg til Aston Villa har Ajax meldt sin interesse. – det er litt uvanlig for den nederlandske klubben å hente spillere som nærmer seg slutten av sin karriere, men som en av de siste tingene som Erik ten Hag gjorde før han overtok roret i Manchester United var å innføre en politikk om å hente erfarne spillere til å rettlede unge og håpefulle. En rolle som vi ikke tror Suarez ønsker å ta enda, 35 år er ikke i følge han en fremskreden alder.

Den tyrkiske storklubben Galatasaray har i likhet med flere klubber i Sør-Amerika og Italia meldt seg på i konkurransen. – For et par dager siden kunne Inter Milan manager Simone Inzaghi fortelle verden at de skulle vinne Serie A neste sesong og trakk frem Luis Suarez som en spiller som avgjør kamper.

LES: Marquinhos har signert for Arsenal

Flere klubber i MLS er også på banen, Inter Miami er en av dem, men de har allrede for mange spillere som befinner seg i unntaksregelen for topplønninger.