Howe står opp for klubben sin. (foto: newcastle, twitter)

Vi ser det tyske blodet til Jürgen Klopp bruse når han blir spurt om hva han syntes om klubber med det som virker som ubegrensede midler. Så da Newcastle-direktør Dan Ashworth nylig sa det for Newcastle «ikke er noen grenser», tok Klopp dette som invitasjon til å lufte sin oppfatning av konkurransesituasjonen.

-Vi kan ikke holde på som dem. Det er tre klubber i verden som økonomisk kan gjøre hva de vil. Det er lovlig, fint, men de kan gjøre hva de vil. Jeg hørte en hos Newcastle som sa at det var ingen grenser for klubben. Ja, han har rett, han har fullstendig rett. Det er ingen grenser for Newcastle. Gratulerer, men andre klubber har grenser, sa Klopp denne uka på et pressemøte.

LES: The Telegraph: Nassef Sawiris har satt Mauricio Pochettino øverst på ønskelista

På tirsdag fikk Eddie Howe selvfølgelig spørsmålet om hva han mente om Klopps uttalelse.

-Jeg vet bare at en eller to kommentarer ikke er riktige, og det er der jeg skal stå opp for klubben min. Alle er nødt til å være påpasselige med kommenterer og meninger. Dan (direktøren) mente at det ikke er noen grenser for våre langsiktige ambisjoner. Vi har store planer, men i virkeligheten er det en grense – financial fair play, parerer Eddie Howe.

Godt svart, samtidig mistenker vi argumentet om at financial fair play setter grenser, kommer til å fyre opp under kjelen til Jürgen Klopp.

LES OGSÅ: Scott Sinclair har signert med klubben der det hele startet