Skulle vel aller helst sett 20-åringen på en kamparena i pausen. (foto: liverpool, twitter)

Det var litt av et oppgjør på søndag mellom de regjerende Premier League-mesterne og Liverpool. Erling Haaland var sugen på et hattrick på Anfield, men måtte se et skadepreget Liverpool manøvrere seg inn til 1-0 seier. Perfekt timing for Jürgen Klopp å vise at de røde kan bite fra seg med spillere i uvante posisjoner, selv måtte Liverpool-manageren ta med seg et rødt kort inn i garderoben etter å ha skjelt ut en av dommerne. Verre ble det dessverre for Diogo Jota.

Portugiseren måtte tas av banen helt på tampen av kampen med leggskade, på pressekonferansen mente Klopp at Jota bare ville miste kampen mot West Ham på onsdag, men på tirsdag kom den nedslående beskjeden om at dette vil ta tid.

LES: Carrick fikk anbefalingen som overbeviste Middlesbrough

Heldigvis trenger ikke Jota operasjon, men 25-åringen vil gå glipp av mye moro de neste månedene.

-Den første undersøkelsen var klar, og det er veldig triste nyheter for oss… Vi prater om måneder. Jeg vil ikke tidfeste det, men det kommer til å bli lenge, sier Klopp ifølge Liverpool Echo.

Dette betyr at Jota definitivt ikke blir klar til VM-sluttspillet og kan også misse Liverpool-kamper når Premier League-sesongen gjenopptas i desember.

Vingen startet sesongen med hamstringskade, fikk 375 minutter på kamparenaen og er igjen indisponibel for Liverpool-manageren. Kan bli tøft for Klopp, men mot City og Haaland viste de røde at troppen har den nødvendige bredden til å tvinge selv Guardiola til tap.

LES OGSÅ: Football-Insider: Steven Gerrard er ferdig

Vi ønsker Jota good recovery.