Italiensk gruseklem vanket på Sessegnon etter 2-1 seieren mot Leeds. (foto: spurs, twitter)

Talentet fra Fulham ble hentet til Tottenham i 2019. Sessegnon ble sammenlignet med Gareth Bale som hadde fosset frem på venstekanten for Spurs, nå skulle Sessegnon være del av stammen til klubben som hadde posisjonert seg med finale i Champions League og klar for de neste stegene. Det viste seg at verken klubben eller Sessegnon var klar for dette.

Sessegnon kom aldri i gang i Spurs-drakt, forrige sesong ble spilleren sendt på utleie til Hoffenheim for å samle spilletid og finne en vei forbi hindringene som hadde møtte ham.

Les: Er Carlsen den største verdensmesteren i sjakk gjennom tidene? Antakelig ikke ennå.

-Det har vært litt av en berg-og-dalbane etter overgangen til Tottenham, og mine nærmeste vet hvor mye det har tatt på selvtilliten min, sier Sessegnon ifølge BBC.

I Tyskland ble det solide 29 kamper med 2 scoringer og 3 assists. Tilbake hos Tottenham har 21-åring oppdaget at Antonio Conte er coachen som kan lede ham videre i utviklingen.

Jeg har aldri overveiet å forlate klubben, men jeg måtte på utlån og fikk hjelp av en psykolog, som var bra for meg, fortsetter Sessegnong. (Godt å høre en 21-åring som både søker hjelp og kan prate om det)

Les på Engelske klubber: Eric Cantona: «Jeg er den nye Manchester United manageren»

Nå har Spurs-spilleren sett noe som skaper optimisme på treningsfeltet.

-Jeg har lagt det bak meg nå, og Contes ankomst har virkelig hjulpet å kickstarte karrieren min, avslutter Sessegnon. Som ble utvist i torsdagens Conference League-kamp mot slovenske Mura, men er godt i gang som del av prosjekt Conte.

Les: Conte bruker tapet mot Mura til å gi statusrapport