James Rodríguez og Carlo Ancelotti

Nå haster det for Everton å finne tak i en spennende manager hvis de skal klare å demme for superstjerner som vil vekk. – Akkurat nå er Merseyside klubben litt som Nord-Korea, folk stikker hvis de får muligheten.

For noen uker siden fikk Everton-fansen sjokkbeskjeden om at Carlo Ancelotti vender tilbake til Real Madrid og forlater det som skulle være «dette århundrets mest spennende fotballprosjekt» – Nå må fansen forbedrede seg på enda en kalddusj, mange av klubbens stjerner var tilsvarende sjokkerte og i følge The Athletic har både Richarlison og James Rodriguez aktivt begynt å se seg om. – Det skal ikke være aktuelt for James Rodriguez å følge etter Carlo Ancelotti til Real Madrid, manageren har vært klar på han ikke vil hente i sin «gamle klubb» før det har gått et år.

Les: Da er alt klart for John Terry

Både Milanreports.com og Sportitalia skriver at AC Milan har spurt Rodriguez sine folk om han ønsker en overgang til dem. Hakan Calhanoglu bytter til motsatt side av San Siro etter hans kontrakt gikk ut på dato. Calciomercato skriver at AC Milan planlegger å tilby Rafeal Leo som en del av avtalen for å tiltrekke seg colombianeren og hjelpe til med at det ikke blir helt tomt på Goodison Park.

29 år gamle Rodriguez scoret seks mål og ni assists på 26 kamper i løpet av sesongen. – AC Milan gjør det ikke akkurat enklere for Everton.

Les: Denne gangen blir Max Aarons en del av «noe større»