Coach.

Vi har ventet når linken mellom City-captain for ever, Vincent Company, skulle bli mer synlig. Denne uken kan det bli en spennende forsterkning for Anderlecht.

Mens hele Europa er i EM rus, jobbes det knallhardt rundt i klubbene for å få på plass de nødvendige justerningene i troppen før ny sesong.

Les: Da er alt klart for John Terry

Hos Anderlecht betyr det blant annet at City-spiller Taylor Harwood-Bellis finner veien fra balløya. Forrige sesong var 19-åringen på utleie hos Blackburn Rovers, nå har City gitt grønt lys for utleie til Anderlecht.

Company returnerte til ungdomsklubben i 2019 som spiller/trener. Denne rollen ble litt problematisk da Anderlecht føk nedover på tabellen, nå er City-ikonet all in som hovedtrener.

Ifølge Football-Insider vant Anderlecht kampen mot engelske klubber om 19-åringen, vi tipper Captain Kompany var det utslagsgivende.

Les på Popoidol: Messis signatur tatovert inn på ryggen til lykkelig brasilianer

Football Insider hevder Harwood-Bellis er på flyet til Belgia på tirsdag for medisinsk test og noen handshakes. Midtstopperen etablerte seg hos Blackburn i Championship, og endte sesongen med 19 kamper under støvlene. Plusser du på at tenåringen fikk debut på Citys førstelag mot Preston i Carabao Cup i 2019 og har totalt notert seg med 8 førstelagskamper for Guardiola, sier det mye om hvilken posisjon 19-åringen har i klubben.

Midtstopper og tidligere kaptein på Englands U16 -og U17 landslag har kontrakt til 2024, og hvem er bedre enn Mr. Centreback til å coache Harwood-Bellis?

Forrige sesong var det City-spissen Lukas Nmecha som ble sendt på fotballskole hos Kompany. Da endte det med solide 21 scoringer på 41 kamper.

Manchester City har definitivt gjort et riktig valg for Harwood-Bellis.

Les: Da er alt klart for John Terry