Roy Hodgson

Roy Hodgson er offisielt bekreftet som Watfords nye manager på en avtale frem til slutten av sesongen, 74-åringen har erstattet Claudio Ranieri i managersetet på Vicarage Road.

Den tidligere England-landslagssjefen forlot stillingen som Crystal Palace manager i fjor sommer da han kunngjorde at han trakk seg fra fotball, men seks måneder senere er han tilbake som leder for en Premier League-klubb.

En tanke som slo meg da jeg hørte om ansettelsen av Roy Hodgson som har gått fra klubb til klubb gjennom et langt liv var hvor lenge det vil gå før en Premier League klubb vurderer tidligere Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær ved bytte av ledere.

Les: Tilbyr Bruno Guimaraes firedobbelt lønn og egen parkeringsplass

Les på Engelske Klubber: Luis Suarez gidder ikke høre på tilbud fra noen unntatt Steven Gerrard

Watford er den 17. klubben som Hodgson vil ha administrert i løpet av sin 46 år lange lederkarriere, og det ser ham også gjenforenes med Pozzo-familien, etter å ha vært ansvarlig for Udinese, en annen klubb de eier, i en kort periode i 2001.

Hodgson vil ha mangeårig assistent Ray Lewington ved sin side i Watford.

Watford har en «må-vinne-kamp» borte mot Burnley 5. februar. – Det er pr nå 2.poeng opp til trygg plass i Premier League.

Behovet for et godt resultat har blitt økt etter skuffelsen over det som viste seg å være Ranieris siste kamp med ansvar for Watford – et 3-0-tap hjemme mot Norwich City, de hopper over Hornets og kom seg ut av de tre nederste.

Les på F7: Eminem disker ut ord i vanvittig tempo