Vet hvordan det skal feires

Etter å ha sikret seg Kieran Trippier og Chris Wood i overgangsvinduet i januar, ser Newcastle United nå etter å styrke seg på midtbanen. De har sendt et bud på 40 millioner euro for Lyon-midtbanespiller Bruno Guimaraes.

Newcastle ligger for øyeblikket på 18. plass på Premier League-tabellen, bare ett poeng unna sikkerhet. De har kun registrert et par seire så langt denne sesongen.

Les: Anthony Martial hadde ikke andre muligheter enn å rømme fra Manchester United

Ifølge L’Equipe har Newcastle tilbudt å firedoble Guimaraes’ lønn, fra 220 000 euro per måned, i et forsøk på å lokke den brasilianske midtbanespilleren til Premier League. – En liten kuriositet, så har de informert at alle deres stjerner får egen parkeringsplass med navneskilt og bilpleie.

Lyon signerte Guimaraes fra Athletico Paranaense tilbake i 2020 for 20 millioner euro. Den brasilianske landslagsspilleren som har spilt 71 kamper i alle konkurranser siden han kom til Ligue 1-laget.

Guimaraes hadde tiltrukket seg interesse fra flere europeiske klubber før han signerte for Lyon, Arsenal og Juventus skal fortsatt være interessert.

Les: Goal: Enighet om Vlahovic-overgang til ville 900 millioner


Newcastle manager Eddie Howe har det travelt, til tross for at han har uttrykt sin tillit til den nåværende troppen, har han forklart at flere signeringer er nødvendig for å styrke den nåværende troppen ytterligere.

Trippier og Wood, Newcastles nye signeringer, har allerede debutert for Magpies, og Howe berømmet deres prestasjoner deres i lagets enormt viktige 1-0-seier borte mot Leeds på lørdag.