(c) Bilde: RBK: Anders Ågnes Konradsen

Den 14.serierunden smakte godt for Rosenborg, lillebror Ranheim tapte sin kamp mot Strømsgodset på Marienlyst stadion og Rosenborg viste Vålerenga hvor vanskelige de egentlig er å slå på Lerkendal.

Anders Konradsen, Pål André Helland og Nicklas Bendtner scoret målene da Oslo-klubben ble slått 3-0.

Les: Er en av disse trenerne klare for å redde Lillestrøm?

Tabellen begynner å normaliseres

Brann leder fortsatt nå oppe i 34 poeng, med Rosenborg på andre og Ranheim på tredjeplass. Et skår i gleden på Lerkendal, spillere fortsetter å pådra seg skader. Anders Ågnes Konradsen pådro seg en leddbåndsstrekk i kampen mot Vålerenga og er ute i 6 til 8 uker.

Det laget som gjør det best om dagen er Tromsø som på de siste fem kampene har sanket 12 poeng, etter en litt dårlig start på sesongen har de nå klart å klatre opp til en 5.plass.

«Han har fått en leddbåndskade i kneet, og det vil ta 6-8 uker før han er tilbake», sier medisinsk koordinator Haakon Schwabe til RBK.no.

«Selv trodde jeg ikke det var så alvorlig etter kampen, men mandag morgen klarte jeg ikke å komme meg ut av senga uten krykker», sier midtbanespilleren.

Det betyr at Konradsen går glipp av helgas oppgjør mot Sandefjord og de tre første kvalifiseringsrundene til Champions League.

Vegar Eggen Hedenstad fikk føling med en skade og ble erstattet av Erlend Dahl Reitan.

Så var det Anders Konradsen som pådro seg en smell i kneet og måtte ut. Han ble erstattet av Besim Serbecic. Også målscorer Helleland måtte ut: Jeg pådro meg en krampe i hamstringen på fredag, og det var derfor jeg gikk av i dag også. Det er ikke noe farlig»

Skaderekken begynner å bli lang

Dessverre måtte Samuel Adegbenro opereres på nytt og må regne med nye tre måneder på sidelinjen. Han ble skadet i en treningskamp mot Ranheim i påsken. Også Yann-Erik de Lanlay sin lyskeskade ser ut til å ta lengre tid enn først antatt og vil ikke være tilbake før etter sommerferien.

Les betalt artikkel: Casino bonus for betting og odds