Gir seg med umiddelbar virkning

Stabæk Fotball har i dag etter samtaler med Toni Ordinas, sammen blitt enige om at det er tid for å gjøre endringer i trenerteamet rundt A-laget. Toni vil tre til side med umiddelbar virkning og vi vil jobbe intensivt med å få på plass en ny trener. Frem til ny trener er på plass vil Jan Peder Jalland lede laget, skriver klubben på sine nettsider.

Stabæk Fotball er veldig takknemlig for jobben Toni har lagt ned for Stabæks A-lag fra sommeren 2016 og frem til i dag. 2018 har vært et tøft år resultatmessig, men Toni har stått i stormen og representert Stabæk på en god måte. Når vi nå gjør en endring så er det med tro og håp på en bedring resultatmessig.

Les på F7: Gamle argentinske fotball-legender ruster aldri

– Fotballen er noen ganger veldig enkel med mekanismer som er tøffe. Vi har sagt det hele våren at vi er ganske nær å lykkes, men vi tar lite poeng og kommer da til et tidspunkt der enkel matematikk viser at vi vil rykke ned hvis vi ikke endrer på noe. Slik er fotballen ubarmhjertig, sier Olsen som innrømmer at dagens hendelser har satt følelsene i sving på Nadderud.

– Det er jo en mann som jeg har blitt veldig glad i. Derfor er det følelsesmessig en tøff dag og noen timer for meg. Det er ikke bare hyggelig å overlevere en sånn beskjed, men det er som Toni også sier – Stabæk er det viktigste her. Verken meg, han, eller noen av oss andre er større enn klubben. Hvis vi tror at en endring kan utløse energi og gjøre spillerne rustet for å ta poeng, så vil han være lojal mot den beslutningen. Toni er en Stabæk-mann, veldig glad i Stabæk og kommer til å følge oss videre.