Antonio Nusa kommer for fullt.

Ronny Deila som har ledet klubber som New York City, Celtic, Vålerenga og Strømsgodset, meldte i fjor sommer overgang fra MLS til den belgiske Jupiler Pro League-klubben Standard Liège.

Avtalen gjelder frem til sommeren 2025. – Den siste tiden har det dukket opp spørsmål om den ledige managerjobben i Club Brugge, men Ronny Deila har holdt fast på at det er helt uaktuelt å bytte jobb.

Les: Real Madrid planlegger et sjokkbud på over en halv milliard på Liverpool-fanfavoritt

Nå melder HLN at det likevel har skjedd. Ronny Deila har sagt opp hos Standard Liege og går over til Club Brugge så snart det lar seg gjøre. Årsak! Blauw-zwart betaler en heftig engangssum til Standard.

Ryktene skal ha det til at Standard Liege får 2 millioner euro i kompensasjon. Deila tar med seg sin faste assistent. Den tidligere meksikanske landslagsspilleren Efraín Juárez, som også var Deilas assistenttrener i New York City og som er gift med en belgisk kvinne.

Les: Ruud van Nistelrooy ombestemte seg og stikker med bare en kamp igjen

Ronny Daila begynner å få en velfylt CV: Han har ledet Strømsgodset, Vålerenga, skotske Celtic og amerikanske New York City FC

47-åringen fra Porsgrunn blir treneren til det norske stortalentet Antonio Nusa. – Den 18 år gamle angrepsspilleren kom til Club Brugge fra Stabæk på en overgang verdt 3 millioner euro.