20 vakre sauer

Hele sommeren har vi hørt at Cristiano Ronaldo ønsker å dra fra Manchester United, eller som overskriftene har vært «ønsker å skifte beite». – Om det er det som inspirert færøyske Klaksvik til å tilby husdyr i kjent barter stil vites ikke, men underholdene nok er det til at vi skriver om det.

Det er ikke 20 normale sauer som tilbys, men de aller beste, det ypperste innen klovdyr for det ypperste innen fotballen!

Og tenk på alle de fine klærne kjæresten til Ronaldo, Georgina Rodriguez kan lage til den stadig økende barneflokken av ulla fra 20 sauer. – Dessuten har Færøyene et godt sosialt nettverk, som kan være godt å ha den dagen kroppen sier stopp for fotball på høyeste nivå.

Problemet, som en av de mer våkne deltagerne i Sporten sin redaksjon påpekte, det er Manchester United som mottar sauene og ikke Ronaldo. – Vi får håpe de har noen sauer å avse til Ronaldo også før vinteren for alvor setter inn.

Klaksvíkar Ítróttarfelag er ikke hvem som helst, de holder til på Djúpumýra stadion og leder Betrideildin og ta Bodø/Glimt tøff konkurranse i første runde av Champions League kvalifiseringen.

Les: Real Madrid var visst ikke helt ferdige på overgangsmarkedet likevel

Sauer er ålreite dyr!

Vi har tilbudt 20 av våre beste sauer for Ronaldo, og nå venter vi på et svar fra United, skriver den færøyske klubben på Twitter.

Tweeten kommer som en respons på at portugiseren ifølge Daily Mail skal ha spurt om å bli løst fra kontrakten med den engelske storklubben.

LES: Daily Mail: Manchester United tar ikke sjansen på å vente, har gjort klart 500 millioner

Det har nemlig versert en rekke rykter om at Cristiano Ronaldo ønsker seg bort fra Manchester United før neste sesong.

Både lokalavisen Manchester Evening News og Daily Mail skrev torsdag at 37-åringen Ronaldo ikke har gitt opp å skifte beite i sommer.

37-åringen har ett år igjen på kontrakten med United. I fjor sommer gjorde han comeback for klubben over et tiår etter at han forlot den til fordel for Real Madrid.

Manchester United og deres nye sjef Erik ten Hag skal lørdag møte Atlético Madrid på Ullevål. De rødkledde ankommer Oslo fredag, men det er ikke ventet at Ronaldo vil være med på turen.