Vi tar som en forutsetning at Sporten.com sine lesere er såpass språkmektige at de uten problemer leser Cristinao Ronaldo sin melding på Instagram.

Mens resten av Manchester United stjernene er på besøk i Norge for å spille mot å Atlético Madrid på Ullevaal stadion i Oslo lørdag. Venter den aller største stjernen med å spille til søndag og treningskampen mot Rayo Vallecano.

Cristiano Ronaldo har tydeligvis lært hvordan man skal presentere seg selv av Zlatan Ibrahimovic, men Gud var opptatt av den svenske stjernen så nest best å kalle seg selv Konge.

Les: Real Madrid var visst ikke helt ferdige på overgangsmarkedet likevel

Cristinao Ronaldo benytter ikke sin egen Instagram konto da han forteller at spiller på søndag, men kommer med en kommentar på en CR7 fankonto: Han skriver!

«På søndag spiller kongen»

Manchester United klarte ikke å kvalifisere seg til Champions League. Det har blitt oppgitt å være grunnen til at Cristiano Ronaldo ønsker å forlate klubben og i løpet av sommeren har det gått rykter om at han prøver å finne en ny klubbadresse, med Chelsea, Bayern München, Atletico Madrid og Sporting Lisbon som noen av de klubber som har blitt vurdert.

Da United startet pre-season, manglet Ronaldo. Dette skal ha vært på grunn av private årsaker. Bare denne uken skal han ha vært på stedet på treningsanlegget Carrington og dette for et møte. Han skal heller ikke delta i treningskampen mot Atletico Madrid.

LES: Daily Mail: Manchester United tar ikke sjansen på å vente, har gjort klart 500 millioner

Men nå legger portugiseren selv igjen en melding på Instagram om neste treningskamp, ​​mot Rayo Vallecano på søndag.

«På søndag spiller kongen», skriver han i en kommentar og avslutter med tommel opp.

Dette antas å bety at han fra nå av er tilbake med laget og vil delta på pre-season treninger fremover.