Miloš Milojević

Den litauiske fotballklubben Zalgiris overrasket alle med å vinne 2 – 0 mot storfavoritt Malmö i 2.kvalifiseringsrunde til mesterligaen onsdag. – Zalgiris går videre til 3.runde hvor de møter Bodø/Glimt. Første kamp spilles på Aspmyra 3.august.

Bodø/Glimt bør sikkert ikke puste fullstendig lettet ut for de var tross alt fullstendig overlegne mot Malmö. – Men alle eksterter inkludert Sporten.com sin redaksjon er enige i at veien videre blir lettere for Kjetil Knutsens mannskap nå.

Jo Inge Bergets hovedtrener Milos Milojevic har fått sparken i Malmö. – Som du muligens husker var serberen svært aktuell for Rosenborg før de endelig ramlet ned på Kjetil Rekdal.

Les: Real Madrid var visst ikke helt ferdige på overgangsmarkedet likevel

Det bekrefter den svenske storklubben vil fortsette å være en storklubb og da er spill i Europa viktig. – Starten på Allsvenskan sesongen var også en katastrofe, hvor de lenge befant seg på nederste halvdel av tabellen. De siste ukene har det imidlertid snudd, nå befinner Malmö seg på femteplass bare tre poeng bak serieleder Djurgården.

Milojevic tiltrådte som hovedtrener for Malmö før starten på 2022-sesongen, men er likevel allerede ferdig i klubben.

LES: Daily Mail: Manchester United tar ikke sjansen på å vente, har gjort klart 500 millioner

– Vi skilles som venner, og vi takker Milos for hans tid i klubben, skriver Malmö etter sparkingen.

Malmö tok seg til gruppespillets i fjorårets mesterliga, men røk ut i gruppe med Juventus, Chelsea og Zenit.