Antony kommuniserer et eller annet.

United-legenden Edwin van der Sar har gode dager i direktørstolen hos Ajax. Selv om suksesstreneren Erik ten Hag endte på Old Trafford, har omstilling til post ten Hag-perioden resultert i solide salgsinntekter for klubben. Bayern hentet Gravenberch (rundt 21 millioner pund), Dortmund hentet Sebastian Haller (rundt 25 millioner pund), mens Manchester United kjøpte ten Hag-yndling Lisandro Martinez (57 millioner pund). Det stanser ikke der.

Selv om ny Ajax-manager Alfred Schreuder har ropt et stort varsko og bedt klubben stanse salg av flere nøkkelspillere, er van der Sar og ledelsen klar for å trykke på salgsknappen hvis Manchester United blir desperate nok.

LES: Real Madrid var visst ikke helt ferdige på overgangsmarkedet likevel

Det dreier seg selvfølgelig om Antony. Den brasilianske vingen er høyt oppe på Uniteds liste med angrepsforsterkninger. Ifølge 90min har Ajax gitt spilleren og agenten beskjed om at en overgang står og faller på betalingsviljen til United.

Forventningene hos Ajax er at Premier League-giganten overgår klubbrekorden som ble satt da Frenkie de Jong ble hentet av Barcelona for 92 millioner euro i 2019 (nå, ironisk nok et United toppmål). Det engelske mediet hevder Antony tok nyheten som kom tidligere i uken dårlig, der Ajax ikke vil akseptere a reasonable fee. Brasilianeren skal ha vist sin frustrasjon for at Ajax blokkerer overgangen.

LES: Chelsea ekstra forbanna etter Jules Koundé signering

Så da har vi Frenkie de Jong som forsøkes å overtales av både United og Barcelona til å dra på seg United-drakta mot sin vilje, mens Antony er topp motivert for overgang til Old Trafford, men blir stanset i utgangsdøra. Welcome to silly season.