Maestro. (foto: real, twitter)

Tidligere i juli fikk Carlo Ancelotti spørsmålet om det ventet flere forsterkninger før sesongstart. Da kom det et lurt smil fra den italienske reven og et «Vi står fint som det er nå» svar. Ifølge Evening Standard er ikke Real Madrid helt ferdig likevel.

Carlo Ancelotti. Fra Goodison Park til San Bernabeu med titler i La Liga og Champions League. Real Madrid fikk aldri Kylian Mbappé som planlagt og forventet, men når du har vunnet Champions League uten, og har matchvinner Karim Benzema fortsatt i sin beste form, da er ikke dette det ultimate nederlaget (Real planlegger uansett å hente Haaland når Benzema er ferdig).

LES: Daily Mail: Manchester United tar ikke sjansen på å vente, har gjort klart 500 millioner

Spesielt ikke når du har hentet inn Frankrikes kanskje største defensive midtbanetalent, Aurélien Tchouameni fra Monaco, og det som de siste sesongene har vist seg som en av verdens beste midtstoppere, free agent Antonio Rüdiger. 

-Tchouameni og Rüdiger gir en masse kvalitet til laget. Rüdiger er en fantastisk stopper som kan spille forskjellige posisjoner, mens Tchouameni kan gjøre det det samme på midtbanen. Han er ung, men han spiller allerede på det franske landslaget. Intern konkurranse på laget er nøkkelen til suksess, sier Ancelotti ifølge managingmadrid.

På spørsmål om det ventet flere forsterkninger, var svaret bestemt.

-Jeg kan fortelle dere at vi ikke kommer til å kjøpe flere spillere. Vi står fint som det er nå, sa Ancelotti til managingmadrid halvveis ut i juli.

Ifølge Evening Standard har Real Madrid likevel tatt en telefon til klubben de tappet Antonio Rüdiger for. Det engelske mediet hevder kongeklubben har kontaktet Chelsea for å forhøre seg om Armando Broja.

LES: Toårskontrakt ligger klar på bordet for Kasper Schmeichel

Den unge albanske senterforwarden imponerte på utleie til Southampton forrige sesong med sine 9 scoringer på 38 kamper, 20-åringen har tydeligvis et potensiale Ancelotti og gjengen kunne tenkt seg å utnytte.

Evening Standard melder at det har kommet flere bud i sommer, der Everton, Newcastle og West Ham har vært de ivrigste. Det engelske medier hevder Davide Moyes og gjengen skjøv et bud på solide 30 millioner pund over bordet, men fikk høflig avslag fra Chelsea (West Ham signerte da Gianluca Scamacca).

(fra transfermarkt)

LEGENDE+: Lurte til seg Robben, Mikel og Willian – sommeren 2022 har Chelsea selv gått på tre tap på rappen

Det har ikke kommet noe konkret fra Real Madrid ennå, men er et signal på at kongeklubben ikke er helt ferdig på overgangsmarkedet likevel.