Robert Lewandowski og Cristiano Ronaldo

Robert Lewandowski og Cristiano Ronaldo har i løpet av sine år som profesjonelle fotballspillere mer 1200 mål til sammen. – De har vunnet gullstøvler, blitt toppscorere i Champions League, kandidater til de beste skytterne i EM, Ballon d’Or, beste UEFA-spiller.

Det er to av verdens mest ettertraktede fotballspillere som nå søker nye utfordringer.

Ingenting er avgjort og det frustrerer: Både Lewy og Cristiano holder Manchester United, Barcelona, ​​Paris Saint-Germain, Bayern München og Chelsea på pinebenken, undrende om hva som skjer, hver eneste dag er det nye artikler som holder oss oppdatert.

Les: Nekter å gå ned i lønn og nekter å gå til Manchester United

Cristiano Ronaldo har et år igjen av sin avtale med Manchester United og Robert Lewandowski har et år igjen av sin avtale med Bayern München

Cristiano Ronaldo ønsker å dra videre på grunn av dårlig stemming og manglende kvalifisering til Champions League. – Da han først kom til Old Trafford i fjor sommer fra Juventus så alt bra ut. – Dataene på individnivå var gode, målene rant inn i normalt tempo, men det pasifiserte mange andre spillere og det endte med sparking av manager Ole Gunnar Solskjær. Og midlertidig erstatter Ralf Rangnick var ikke noe bedre. (Tvert imot)

En trist sjetteplass i Premier League og haltende prestasjoner i Champions League sammen med liten tro på at ting kommer til å endres på kort sikt første til at Cristinano Ronaldo meldte fra at han ønsket å dra videre, et ønske Manchester United ikke har tenkt til å innfri.

Også Robert Lewandowski har bedt om å dra fra sin klubb, men av helt andre årsaker. Den polske superstjernen føler han har gjort sitt for Bayern München og så frister bystranda i Barcelona veldig.

Les: West Ham kliner til og byr over verdens rikeste klubb

I følge Le Parisien ble Cristiano Ronaldo tilbudt en overgang av den nye sjefen på Parc des Princes, vi har alle lyst til å se tidens rivaler Ronaldo og Messi på samme lag før det er for sent.

Chelsea er også med i kampen. ny eier Todd Boehly møtte Ronaldos agent Jorge Mendes, mens einerne er ivrige er manager Thomas Tuchel, ifølge engelsk presse, svært skeptisk, han synes det er vanskelig å bake Ronaldo inn i sitt opplegg. Han forklarer: Cristiano er en dødelig avslutter, men med mindre bevegelighet enn han ønsker.

Der kommer Lewandowski inn, som har alt som Tuchel drømmer om fra en spiss. Chelsea venter på at Barça skal mislykkes. Polakkens alternativ B ser i følge engelsk presse ut til å være London, selv om han gjentatte ganger har sagt at det enten er Barcelona eller ingenting.

Frenkie De Jong fikk kraftig nedtur etter telefonsamtale med Xavi

Forsøk på en konklusjon: Cristiano Ronaldo blir i Manchester United og Robert Lewandowski blir i Bayern München