Har skreket seg til forsterkninger, men ikke den siste. (foto: tottenham, twitter)

Denne uken smilte Conte lurt da han ble spurt av media om det venter flere forsterkninger hos Spurs i sommer. Richarlison, Yves Bissouma, Ivan Perisic, Fraser Forster og Clement Lenglet er status halvveis i juli, manageren åpnet opp for at det kommer flere. På fredag er signering nr. 6 i rekken på medisinsk test hos klubben.

Vi har ventet på at det skulle komme. Kampen om høyrebacken Djed Spences signatur har vært hard, ifølge Sky Sports har Tottenham vunnet. Spence overbeviste stort på utleie fra Middlesbrough til Nottingham Forest forrige sesong. 42 Championship-kamper på banen gjorde 21-åringen til en viktig bidragsyter til det historiske opprykket for skogvokterne fra Nottingham.

LES: Nekter å gå ned i lønn og nekter å gå til Manchester United

Sky Sports hevder Tottenham kommer unna med en overgangssum på rundt 125 millioner kroner for 21-åringen, som med bonus kan øke til rundt 200 millioner. Ifølge det engelske mediet er Spence på den obligatoriske medisinske testen hos Spur på fredag.

Etter å ha fulgt 21-åringen hos Forest forrige sesong, aner vi at Conte har planer om å transformere den engelske U21-landslagsspilleren til den perfekte wingback’en for Spurs. Digg!

LES: Sky Sports: Fabregas styrer mot toårskontrakt og trenerrolle