Frenkie de Jong

Barcelona har ikke noe valg, Frenkie de Jong må selges for at de skal kunne melde opp alle sine spillere til La Liga. – En stund tenkte de at det ikke er noe problem å skrive ny kontrakt med Ousmane Dembélé, hente Robert Lewandowski fra Bayern München og la midtbanespiller ekstraordinær Frenkie de Jong bli på Camp Nou.

I går forlenget de med Ousmane Dembélé og selv om du tar frem de mest optimistiske kalkulatorene klarer ikke Barcelona å regne ut et resultat som tilfredsstiller den spanske ligaen sine økonomiske regler uten å selge Frenkie de Jong.

Etter at Manchester United økte den umiddelbare utbetalingen i deres 85 millioner euro bud (65 millioner euro nå og 20 millioner euro knyttet til bonuser) hoppet Barcelona på og aksepterte budet. Men det kommer ikke til å bli den enkleste delen av overgangen, for De Jong nekter!.

For å redde plassen til en av Barcelona mangaer Xavi Hernanez sine favoritter ble det ført samtaler i vår om lønnsreduksjon, Frenkie De Jong som gjennom på kroppen hans karriere er i ferd med å ta fullstendig av nektet. Nå i ettertid vet alle det ikke ville vært nok med det foreslåtte lønnskuttet heller.

Frenkie De Jong fikk kraftig nedtur etter telefonsamtale med Xavi

Sport følger opp i dag og skriver det ser fryktelig mørkt ut for en overgang. De skriver at de Jong neppe blir enig med Manchester-klubben. De Jong vil nekte å godta en overgang til klubben. Selv om han skal være åpen for å bytte ut Barcelona, skal han ikke være interessert i å spille for Manchester United. – Det til tross for at den nye sjefen på Old Trafford Erik ten Hag ledet De Jong til suksess i Ajax.

Les: West Ham kliner til og byr over verdens rikeste klubb