Skal "hjem" for å finne formen.

Cristiano Ronaldo har tatt en beslutning om sin nye klubb, og det ser ut til at han vil forlate europeisk fotball.

Den tidligere Sporting CP, Real Madrid, Juventus og Manchester United-spissen er for øyeblikket uten klubb etter å ha kommet til enighet med sistnevnte for å si opp avtalen hans. Et eksplosivt intervju med Piers Morgan, der Ronaldo hadde en del skarp kritikk med klubben, førte til en slutt på forholdet på Old Trafford.

LES OGSÅ: Tottenham vil by på Barcelona-spiller i januar!

Ryktene har florert om at Cristiano Ronaldo kan bli tvunget til å se andre steder enn Europa for sin neste avtale. Ifølge Marca blir Portugal-stjernen værende i Midtøsten etter VM. Han vil signere en avtale med Al-Nassr etter verdensmesterskapet.

Kontrakten hans, ifølge tidligere rapporter, vil være verdt €200 millioner per år og vil vare i to og et halvt år, noe som gjør den totale avtalen verdt en halv milliard euro. Ronaldo vil være 40 år når den avtalen avsluttes.

SISTE: United i samtaler om VM-komet

Dette markerer slutten på en epoke i europeisk toppfotball. Ronaldo har dominert i nesten to tiår. Uten tvil en av to spillere som har definert store deler av det 21. århundre i fotball, en overgang til Al-Nassr er i så fall et stort skritt unna rampelyset for superstjernen.