Knut-Emil Kolstø (daglig leder) Jan-Remi Dalen og Gunnar Halle. Bilde Hønefoss Ballklubb

Hønefoss Ballklubb som ble stiftet i 1895 har ansatt Gunnar Halle som ny hovedtrener. Halle, som spilte for Lillestrøm både før og etter over ti år som utenlandsproff. – Landslagsbacken har med 64 kamper med det norske flagget på brystet og spill for både Leeds og Wolverhampton godt med erfaring i det løpet som nå venter han. Halle tar over som hovedtrener for et Hønefosslag som tydeligvis har ambisjoner 1.janaur.

3. divisjonsklubben har i tillegg til Halle hentet inn Jan-Remi Dalen som både skal være assistent for A-laget og sportssjef.

De to omtales av Hønefoss Ballklubb som «opprykksteam»

Gunnar Halle har de siste årene vært trener for aldersbestemte landslag.

Les: Ronaldo klar for ny klubb!

– Gunnar Halle har en unik erfaring både som toppspiller og trener. Han har alle forutsetninger for å kunne bidra til at vi skal nå våre ambisjoner om opprykk til OBOS-ligaen igjen i løpet av få år. Samtidig vil han bli en svært viktig ressurs for både trener- og spillerutviklingen i HBK. Gunnar vil også kunne bidra i hele Ringeriksregionens trenerutvikling, påpeker HBKs styreleder Cecilie P. Øyen i en pressemelding.

Gunnar Halle har de siste åtte årene hatt ansvar for G15-, G16-, G17- og G19-landslagene, i tillegg til J23, i Norges Fotballforbund. Før det var han assistenttrener i Lillestrøm og Molde sammen med Uwe Rösler og assistent- og hovedtrener i Lyn. Som en av kun fire nordmenn, har han den høyeste UEFA-trenerutdannelsen.

Hønefoss Ballklubb presenterte et spennende opplegg hvor klubben vil tilbake til toppfotballen igjen. HBK har gode fasiliteter, en organisasjon og støttespillere som vil opp og frem. Jeg gleder meg til å sette sammen en slagkraftig spillertropp slik at det blir gøy å gå på AKA Arena igjen neste sesong, sier Gunnar Halle

LES OGSÅ: Tottenham vil by på Barcelona-spiller i januar!