Når vi har begynt å prate om den uungåelige exiten for Ronaldo til sommeren, slår portugiseren til for fullt. Nå er ikke Norwich et lag som skal ta poeng fra en av verdens største klubber, men det er ingen grunn til å ta fra Ronaldo hyllesten for nok et hattrick.

CR7 har gjennom sesongen fått pes for at han jobber for lite for laget, men når du setter inn tre scoringer, er det dette som betyr mest for hele laget. 37-åringen senket Tottenham med tre scoringer, på lørdag mot Norwich var Ronaldo igjen den ubestridte lederen ute på Old Trafford.

Les: Modric får alt Real Madrid nektet Sergio Ramos

Owen Hargraves sa etter kampen til premierleague.com at Ronaldo scorer som han skulle ha sittet foran Playstation, vi velger å beskrive hattricket som et solid stykke angrepsarbeid i en kamp United måtte sanke poeng.

Arsenal og Tottenham hadde vært så «generøse» å avgi tre poeng til Brighton den siste uka (Arsenal plusset på med tap mot 0-1 tap mot Southampton på lørdag), med Ronaldo i scoringsform ble det tre smukke poeng (som danskene hadde sagt det).

Vi ser bort fra at Norwich aldri skulle få lov til å score to ganger på Old Trafford og true med poengdeling. Nå skal det kun feires for de som satt foran skjermen iført United-drakt.

Go United!

Legende+: Arjen Robben: Drev motstanderne til vanvidd og trollbandt Bayern-supporterne