Du vet hva som skjer sekunder senere

I går var dagens da Cristiano Ronaldo med sitt hat trick mot det absolutte bunnlaget Norwich opprettholdt muligheten for en topp fire plassering i Premier League og dermed spill i Champions League.

CR7 har gjennom sesongen fått pes for at han jobber for lite for laget, men når du setter inn tre scoringer, er det dette som betyr mest for hele laget. 37-åringen senket Tottenham med tre scoringer, på lørdag mot Norwich var Ronaldo igjen den ubestridte lederen ute på Old Trafford.

Manchester United 3 – Norwich 2

Les: Erik ten Hag peker på Ole Gunnar Solskjær

I går kom hat trick nummer 60 for Cristiano Ronaldo i offisielle kamper, likevel, mange og tydeligvis inkludert Erik ten Hag mener han svekker og ikke styrker laget.

Owen Hargraves sa etter kampen til premierleague.com at Ronaldo scorer som han skulle ha sittet foran Playstation, vi velger å beskrive hattricket som et solid stykke angrepsarbeid i en kamp United måtte sanke poeng.

Arsenal og Tottenham hadde vært så «generøse» å avgi tre poeng til Brighton den siste uka (Arsenal plusset på med tap mot 0-1 tap mot Southampton på lørdag), med Ronaldo i scoringsform ble det tre smukke poeng (som danskene hadde sagt det). Manchester United er forbi Arsenal på målforskjell og tre poeng bak Tottenham som ligger på fjerdeplass.

Ajax manager Erik ten Hag var svært kritisk i sitt jobbintervju, noe som trolig var årsaken til at han med 99% sannsynlighet ble valgt til Manchester Uniteds neste manager.

The Express meldte før gårsdagens kamp at Erik ten Hag har bestemt seg for at han ikke ønsker å beholde Manchester Uniteds desidert største stjerne Cristiano Ronaldo.

Legende+: Noen som husker den legendariske Manchester United-kampen med Ronaldo og Solskjær i 2007?

Ideen er å bygge laget opp fra bunnen av, vel mange spillere kommer til å bli, men Cristiano Ronaldo er så altoppslukende at resten av laget forsvinner. Football-Oranje skriver i dag at gårsdagens hat trick ikke kommer til å endre planene til Erik ten Hag og at et salg av ligger i kortene etter sesongen. Manchester United har opsjon på et års forlengelse av kontrakten med Cristiano Ronaldo frem til sommeren 2024.