Dynamikken på Old Trafford endret seg totalt etter returen for den fem ganger Ballon d’Or vinneren Cristiano Ronaldo. – Portugiseren er utvilsomt en hemningsløs bra spiller, som Manchester United tilpasser seg til, det har så langt ikke ført til ønskede resultater og det fører også til at noen sentrale spillere faller utenfor.

Det som var lutter glede da nyheten sprakk i sommer, etter returen fra skulderoperasjonen Marcus Rashford sin hverdag blitt til en daglig kamp for spilleminutter.

Den 24 år gamle Manchester-fødte stjernen har hatt en svært imponerende karriere så langt. Umiddelbart etter debuten i 2016, ble han en svært viktig del av laget. Så langt har han hatt det som plommen i egget og levert hele 283 kamper for Manchester United.

Les: Marca: Edinson Cavani ferdig hos Manchester United

Rashford bestemte seg for å fikse på en langvarig skulderskade i sommer, kan godt tenkes det ikke var det lureste tidspunktet, det sammenfalt med Cristiano Ronaldos sjokkretur til Old Trafford.

Ronaldo er nå den dominerende figuren i front for Ralf Rangnicks lag. Derimot har Rashford bare kommet seg gjennom en 90-minutter kamp siden han kom tilbake. Det spanske nyhetsbyrået EFE følger opp det vi i Sporten meldte for noen dager siden. – Den engelske landslagsspilleren trenger mer spilletid nå, selv klubben han elsker skal ikke så imellom han og spill i VM i Qatar.

Marcus Rashford har blitt den fjerde United-angriperen som vurderer å dra videre denne sesongen, de første tre er Jesse Lingard, Anthony Martial og Edinson Cavani.

Les: Ja vi elsker Boxing Day