CR7 fra et lykkelig øyeblikk. (foto: united, twitter)

Det er snakk om smådetaljer, men vi har sett det før: Når en spiller ikke møter opp eller får fritak fra oppmøte på trening i et overgangsvindu, da pleier det å gå én vei.

Forrige uke hevdet The Times at Ronaldo hadde bedt Manchester United-ledelsen om å kunne skifte klubb i sommer,

Portugals toppscorer gjennom tidene er drevet av et ønske om å spille i Champions League resten av karrieren. Han tror han har «tre eller fire år» igjen på høyeste nivå. Bayern München, Chelsea og Roma er svært ivrige.

LES: Manchester United valgte å ikke gi helt slipp på Dean Henderson

Med ett år igjen av sin nåværende avtale med United, som bare skal spille i Europa League denne sesongen, er det ikke aktuelt å bli værende. Manchester Evening News reporter Samuel Luckhurst ga en oppdatering om den pågående situasjonen tidligere, da dreide det seg om Chelsea. Det dukket opp rapporter rundt Chelseas interesse for Ronaldo, Manchester United var klare på at den femdobbelte Ballon d’Or-vinneren ikke er til salgs.

I forrige måned skal spissens agent, Jorge Mendes, ha møtt Chelsea-eier Todd Boehly og diskutert en overgang. Så ser vi noen signaler på at noe er i gjære?

Ifølge lokalavisa Manchester Evening News og BBC har Ronaldo fått dispensasjon til ikke å møte opp på til den første treningen hos Manchester United før kommende sesong. Det blir oppgitt familiære årsaker. Det som ikke akkurat demper overgangsryktet, er at den største stjerna på United faktisk ikke har hilst på manageren ennå. Ifølge Manchester Evening News har Erik ten Hag og Ronaldo fortsatt tilgode å ha «den gode samtalen» om veien videre.

SE RONALDOS PREMIER LEAGUE-SCORINGER 2021/22:

LES: Sky Sports: Leeds henter Kalvin Phillips-erstatter til 150 millioner

Noen som fortsatt ikke tror CR7 er ferdig på Old Trafford?