. (foto: roma, twitter)

Alessandro Florenzi spilte 36 kamper forrige sesong, ti av dem i Champions League, noe som tilsa at han var en av klubbens mest betrodde i forsvaret. Men ikke hos Roma. For José Mourinho er 30-åringen så langt unne å være del av planene at han sender høyrebacken til Stefano Pioli.

Florenzi hadde 36 kamper i PSG-drakt forrige sesong, men ble funnet for lett av Pochettino og gjengen, som sendte ham tilbake til Roma. Italieneren jobbet seg opp gjennom ungdomssystemet til Roma, inn på seniorlaget i 2011, og så lenge ut til å bli en Totti eller de Rossi for Roma.

Les: Barcelona mister kontrollen på de største talentene sine

I 2014 løp han inn i alle italienske kvinners hjerter, da han etter en scoring på Stadio Olimpico stormet opp på tribunen for å gi bestemoren sin en klem på hennes første kamp live med barnebarnet.

Så fra 2018 begynte det å gå i nedoverbakke for utnevnte kaptein Florenzi. Først kritisert av supporterne for å holde unødvendig lenge på signaturpennen før kontraktsforlengelse, så noen dårlige sesonger og skadeavbrekk der Paulo Fonseca ikke fant plass for høyrebacken i planene sine (som ikke gikk så bra).

Popidol: Britney Spears har lagt ut 11 toppløsbilder på Instagram i løper av 24 timer

I 2020 sendte Roma Florenzi på utleie. Først noen måneder hos Valencia, så forrige sesong hos PSG. 36-kamper i PSG-drakt forteller mye om hva 30-åringen har inne, men dette ser ikke ut til å ha noen betydelig for Mourinho.

Kjærlighetsforholdet som ble iskaldt, (foto: roma, twitter)

På lørdag ble det klart at AC Milan tar seg av Florenzi for sesongen (leie), med en kjøpsopsjon i avtalen hvis testperioden blir en suksess.

Det hele startet som en kjærlighetshistorie mellom Roma og Florenzi, nå håper hovedstadsklubben at rivalen i Milano skal ta over ansvaret.

Les: ESPN: Tottenham har gjort det i Ligue 1