Born again. (foto: united, twitter)

Han fikk beskjed av Solskjær om at det ikke kunne forventes særlig med spilletid denne sesong. Derfor virket muligheten med utlån til Roma som en god deal.

Og det ble virkelig en god deal. Så god at italiensk presse allerede kunne dele med verden at Roma jobber med en permanent avtale med Smalling.

Les: Barcelona-spillerne villige til å ofre lønn for Neymar

Mot Udinese viste midtstopperen med over to hundre kamper for United hvorfor Roma var så giret på å hente ham til den italienske hovedstaden.

Da styrte Smalling forsvaret, samtidig som han satte inn Romas viktige 2-0 scoring (som endte i 4-0). I denne kampen var det ingen spillere på banen som vant flere luftdueller, hadde flere blokkeringer og klareringer enn 29-åringen.

Når Smalling i tillegg ikke har blitt driblet forbi av motstanderne en eneste gang på seks kamper, vitner det om en forsvarskjempe som har våknet til live.

Les på F7: PUMA og Manchester City sparker i gang 125-årsjubileum med nye joggesko

United har nå et lukusproblem. Hent Smalling tilbake når leieavtalen er over, eller la Roma betale godt for å hente spilleren de har vist de trenger.

Det virker forøvrig ikke som Smalling tenker så altfor mye på Old Trafford for tiden. Engelskmannen tar visstnok italienske språktimer 4-5 ganger i uken.

Les: Amazon kliner til i Premier League