(c) Bilde: FCK: Syntes i det minste at Bendtner er en god spiller.

Liverpool som alltid har vært kjent for å skulle kjøpe billig har i løpet av noen måneder både kjøpt verdens dyreste forsvarsspiller og nå også verdens dyreste keeper. – Det blir vanskelig å peke på andre nå og riste på hodet over pengebruk. 

Roma manager Eusebio Di Francesco har sikkert som de fleste andre fått med seg de fleste kampene i fotball VM. – Han har vært klar over at Allison Becker snart er ute av laget og at han måtte hente inn en ny keeper.

Les: Liverpools keeperkabal har ikke gått opp

Roma vil erstatte Alisson med København-keeper

Nettstedet Football-Italia melder at Roma har funnet sin Alisson-erstatter i den danske Superligaen. Robin Olsen, som voktet buret for Sverige under VM, spiller til daglig for Ståle Solbakkens FC København.

København vil ha 150 millioner kroner for burvokteren, men Roma ønsker å betale mindre enn det, til tross for at de nettopp mottok en rekordsum for Alisson.

Som et litt artig poeng, de som husker tilbake til etter at Manchester United kjøpte Pogba, var Liverpool manager Jürgen Klopp rimelig klar på hva han synes om pengebruken.

«Fotball handler om å spille sammen. Du vil alltid ha de beste spillerne, men du er helt avhengig av å bygge en gruppe for å oppnå suksess. Andre klubben kan bruke penger på toppspillere, jeg vil gjøre det annerledes. Jeg hadde også gjort det annerledes hvis jeg hadde hatt penger. Jeg prøver å bygge et kollektiv.»

Men likevel. I år har både Van Dijk, Alisson, Fabinho, Shaqiri og Keita ankommet Merseyside. Det er et ganske morsomt poeng.