Har ikke bestemt seg. (foto: everton, twitter)

Da vi i sommer så Evertons Twitter-konto der Rodriguez er poster boy for den nye hjemmedrakta til klubben, var vi overbevist om at kolombianeren skulle få arbeidsro til å jobbe seg videre tilbake. Så kom Rafel Benitez.

For Liverpool Echo hevder situasjonen er en helt annen. Lokalavisas kilder tett på Rodriguez hevdet at 30-åringen selv ikke så en automatisk exit fra Goodison Park før kontraktsutløp neste sesong. Det var før den tidligere Liverpool-manageren valgte blått.

Les: Smart! Granovskaia tar innersvingen på Tottenham etter «hemmelige» samtaler

Ifølge Liverpool Echo hadde de to et rimelig anstrengt forhold i Real Madrid, noe som nå har motivert Rodriguez til å søke mot exit-døra.

Det virker ikke som Benitez skal holde ham igjen.

-Jeg synes man kan se at han har kvaltitetene på ballen, men formen hans er ikke hva vi forventer, men det er normalt på dette tidspunktet, begynner Benitez iføge Goal.

Formen ikke hva vi forventer, men det er normalt…?

Vi blir ikke helt klok på Everton-manageren her.

-Så vi må se. Vi har flere treninger og kamper, så vi må se hvordan det går med ham og alle andre spillere. Det avhenger av dem om de kan gjøre en forskjell, eller ikke, kommer det fra Benitez.

Det er opp til deg, Rodriguez.

Les på F7: Madame Tussauds omfavner Stormzy

30-åringen er tidligere linket til Diego Simeone og Atletico Madrid. Hos Everton tyder det lite på at han kommer til å få noe drahjelp av manageren. Benitez har i tillegg føyd til i Rodriguez´salgsprospekt at spillerens form ikke er hva vi forventer.

Umulig å forutse hva som skjer, så vi får smøre oss tålmodighet. Optimal oppkjøring for 30-åringen er det uansett ikke.

Les: Hva nå Eric Bailly?