På jobb hos Feyenoord, (foto: van persie, twitter)

Erik ten Hag ville ha med seg Robin van Persie som assistent på Old Trafford. Den tidligere United-spilleren (2012-15) har en stor stjerne hos supporterne, kjenner kulturen, kravene og atmosfæren i Manchester – og ikke minst å nå helt til topps i Premier League. Drømmejobben lå åpen for van Persie, han takket nei.

Nå har 38-åringen nok av utfordringer som hovedtrener hos Feyenoord, men det kan ikke sammenlignes med å returnere til Old Trafford.

LES: Frank Lampard har ny midtstopper på plass

-Respekten fra supporterne er enorm. Da jeg kom tilbake noen år etter at jeg dro til Fenerbahce, etter å ha vunnet ligaen med United og Sier Alex, fikk jeg fortsatt a gigantic appreciation from the fans, begynner van Persie til Life After Football.

-England er et flott land å bo i, folk er varme og vennlige. Det er en 40-minutters flyreise fra Rotterdam, men du ender opp i en totalt anderledes verden, en veldig vakker verden, fortsetter nederlenderen.

Så hva er viktigere enn en assistenttrenerjobb hos Manchester United?

-Sønnen og datteren min er det viktigste akkurat nå, kommer det fra van Persie. Som har flyttet rundt hele karrieren, nå er tiden kommet for å etablere seg på ett sted med familien.

Van Persie vet at når du velger Manchester United er du all in, samtidig som det ikke går an å planlegge mer enn noen måneder av gangen. Spør David Moyes, van Gaal, Mourinho og Solskjær.

LES: Tottenham med solid forsterkning: Henter inn bauta på 2,01

Et tøft valg av nederlenderen, samtidig er det godt å se at «selv» en fotballspiller prioriterer familien foran drømmejobben.