Frank Lampard

Everton-manager Frank Lampard er i gang med å styrke stallen som holde klubben unna nedrykksstriden nesten sesong. Midtstopper James Tarkowski er på medisinsk test i forkant av en overgang til Everton.

29-åringen er uten kontrakt denne sommeren og ser ut til å forlate Turf Moor etter at Burnley rykket ned fra Premier League. Tarkowski forventes å signere en fireårig avtale på Goodison Park, ifølge The Athletic.

LES: Nytt bud på Sadio Mané

Newcastle og West Ham har også blitt koblet til forsvarsspilleren de siste ukene når han går inn i sluttfasen av sin nåværende avtale.

Han kom til Burnley fra Brentford tilbake i 2016 og har spilt over 200 kamper for klubben.

Ear We Go! James Tarkowski på vei til Everton.

Tarkowski har også fått to kamper for England i løpet av sin tid i Nordvest, etter å ha debutert med 1-1 mot Italia for fire år siden.

Burnley har utløst en opsjon på å forlenge Ashley Barnes kontrakt med ytterligere 12 måneder, ifølge The Burnley Express. Spissen kom til Clarets fra Brighton tilbake i 2014 og har rykket opp to ganger fra Championship tidligere.

LES: Liverpool vurderer misfornøyd Chelsea-stjerne

Barnes spilte 25 kamper for Clarets forrige sesong, og hans eneste mål kom fra straffemerket mot Aston Villa.

Jack Cork, Erik Pieters, Aaron Lennon og Dale Stephens forventes imidlertid alle å forlate Turf Moor denne sommeren.

Phil Bardlsey har også blitt koblet til en overgang til Derby for å gjenforenes med tidligere Manchester United-lagkamerat Wayne Rooney.