Holdt nesten. for Martin Ødegaard. (foto: Arsenal)

Det er ingen tvil om at Martin Ødegaard er i ferd med å legge bak seg en svært god sesong som kaptein for Arsenal. – Selv hans største kritikere har latt seg forbløffe over den reisen han har tatt siden overgangen fra Real Madrid januar 2021. (Først lån så kjøp til sommeren for 35 millioner euro)

Til de som lurer konservative Transfermarkt har ved siste oppdatering satt verdien av Martin Ødegaard til 95 millioner euro.

Etter gårsdagens 0 – 2 seier borte på Molineux Stadium mot Wolverhampton er Arsenal tilbake på tabelltoppen. Et lite plaster på såret etter ha blitt slått ut i kvartfinalen i Champions League av Bayern München på onsdag.

Les: Mesut Özil tipser Real Madrid-talent om å følge sporet til Martin Ødegaard

Arsenal ligger nå et poeng over Manchester City og tre poeng over Liverpool som begge har en kamp mindre spilt.

Manchester City planlegger for en travel sommeren, og et av deres toppmål er bedre enn Arsenal-kaptein Martin Ødegaard ifølge Manchester United-legenden Rio Ferdinand.

City har måttet grave dypt for å forsvare Premier League-kronen denne sesongen og de led samme skjebne som Arsenal og røk ut av Champions League i kvartfinalen mot Real Madrid. Unødvendig å si at de planlegger å styrke seg, og Bayern Münchens Jamal Musiala har blitt identifisert som et topp kjøpsmål – en som anses å ha talentet til å etterfølge Kevin De Bruyne på City-midtbanen på lengre sikt.

Og Ferdinand er absolutt en fan, og rangerer ham over Gunners-kaptein Ødegaard i en TikTok-quiz i forkant av UCL-kampen som satte Bayern mot Arsenal – som tyskerne til slutt vant 3-2 sammenlagt.

Transfermarkt er enig med Ferdinand og har satt verdien til Jamal Musiala til 110 millioner euro.

Bedt om å velge spillere head-to-head basert på deres posisjoner, valgte Ferdinand seks fra Bayern og fem fra Arsenal, og diskuterte lengst på Bukayo Saka/Leroy Sane-spørsmålet og Musiala/Ødegaard-spørsmålet, som han sa «åh, Musiala. «

Ferdinand har tidligere hevdet at Musiala kunne vinne Ballon d’Or.

«Jeg tror det høyeste komplimentet jeg kan gi ham er at jeg ikke vet hvor taket hans er,» sa han forrige måned. «De fleste spillere selv når de er 20/22 år gamle, sier du «Jeg tror de kommer til dette nivået, og det er dem.»

«Denne fyren har potensialet til å vinne Ballon d’Or. Jeg har sagt det før, han har potensialet til å gjøre det hvis veien går den rette veien for ham og han er i et vellykket lag. Det er plattformen og grunnlaget for at.»

Musiala er angivelig også ettertraktet av Chelsea, som hadde unggutten på bok før han byttet til Bayern i 2019.

LES: Xabi Alonso og Julian Nagelsmann er ute, Zinedine Zidane vil noe annet og Ralf Rangnick er «last man standig»