Kylian Mbappe og Angel Di Maria peker og ler

Hvor den franske superstjernen Kylian Mbappé spiller fra høsten av har faktisk bølget frem og tilbake mellom en fortsettelse i Paris Saint-Germain og overgang til Real Madrid. – Det er ikke bare pressen som har vært vinglete, men det gikk så langt at det ifølge Kylian Mbappe sin mor og agent Fayza Lamary at det på fredag var ferdig forhandlet to avtaler en med Real Madrid og en med Paris Saint-Germain.

«De to tilbudene fra PSG og Real Madrid er nesten identiske. Det er opp til Kylian nå – han vil ta en avgjørelse.»

Den spanske journalisten Guillem Balague at Real Madrid-president Florentino Perez har fortalt lagets spillere at Mbappé IKKE kommer til klubben denne sommeren.

Les: Paul Pogba har skaffet seg treårskontrakt og en fortsatt saftig årslønn

Den franske verdensstjernen har lenge vært ryktet om å forlate Paris Saint-Germain for Real Madrid når kontrakten hans går ut til sommeren, men siste ord er ennå ikke sagt. Ifølge Balague er både PSG og Real klare til å tilby Mbappé 150 millioner euro, nærmere 1,6 milliarder kroner, for å få 23-åringen til å signere.

Mbappés mor og agent Fayza Lamary sa nylig at sønnen hennes har to like viktige bud å vurdere.

– Vi har en avtale med PSG og en avtale med Real Madrid. Forhandlingene er over. Nå skal Kylian bestemme, sa hun til Kora Plus da.

Les: Når Gareth Bale har talt til seksti i Real-drakta har det tikket inn 1,2 millioner på lønnskontoen

Marca skriver om en melding fra Mbappé søndag, mens franske medier opplyser at det kanskje allerede er på lørdag, men mest sannsynlig søndag.