Maestro. (foto: real, twitter)

Isco har vært en del av Real Madrid så lenge vi kan huske. Tilbake i 2013 ble den offensive midtbanespilleren hentet fra Malaga, 352 kamper (eventuell pluss 1 eller 2) senere er det slutt. Det spesielle med Isco er at han hos de fleste klubbene i verden hadde spilte hovedrollen, «dessverre» valgte han klubben som tiltrakk seg verdens beste i samme posisjon som hans.

Forrige sesong var Isco sterkt linket til Premier League og Everton. The Toffees-manager Carlo Ancelotti hadde hentet James Rodriguez, og var ifølge ryktene klar for å gjøre nok en handel med Real. Så ble rollene byttet om forrige sommer, der det var Ancelotti som skulle ta avgjørelsene på San Bernabeu.

Isco ble, har fått bare 387 minutter på kamparenaen, et tydelig signal på at kontraktsutløpet hos Real i juni ikke ville bli stanset.

Les: Paul Pogba har skaffet seg treårskontrakt og en fortsatt saftig årslønn

Nå bekrefter Ancelotti exiten.

-Dette er slutten på en fantastisk karriere. Ja, han kunne ha spilt mer, men han har vært en viktig del av laget de siste årene. Han har spilt viktige kamper og finaler. Han har alltid konkurrert godt og vist sin kvalitet. Jeg ønsker ham alt det beste, sier Ancelotti til klubbens hjemmeside.

Det var Ancelotti som ga Isco debuten i 2013, nå er det Ancelotti som sender 30-åringen videre til neste kapittel. Men først er det Champions League-finale mot Liverpool.

Les: Når Gareth Bale har talt til seksti i Real-drakta har det tikket inn 1,2 millioner på lønnskontoen