Ett av de få gode øyeblikkene de to hadde sammen på banen i United-drakta. (foto: united, twitter)

Skulle vi oppsummert de siste sesongenes exit-rykter, godt fueled up by Pogbas nylig avdøde agent Raiola, hadde vi kjedet både oss selv og leseren. Du kjenner historien, nå er det uansett slutt for franskmannen hos Manchester United. Ifølge storavisen Gazzetta dello Sport har Pogba nå et nytt fotballhjem å gå til.

Real Madrid jobbet lenge for å sikre seg franskmannen, men interessen har tydeligvis kjølnet det siste året. Det skal ha kommet tilbud både fra PSG og Real Madrid, men når det er Juventus som «vinner», skjønner vi at de Ligue 1 -og Real Madrid-giganten ikke var villig til å strekke seg nok.

Les: Tidenes største managerlønning vil bringe Jose Mourinho tilbake til Premier League

Ifølge godt informerte Gazzetta dello Sport er Juventus og Pogba enige om en kontrakt til 2025 der franskmannen fortsatt ikke skal mangle noe, verken på bordet, i smykkeskrinet eller i garasjen. Den italenske storavisen hevder 29-åringen har forhandlet seg frem til en årslønn på over 75 millioner kroner.

For juventus har Pogba vært en god handel – i to runder. Første gang hentet italienerne Pogba på free transfer fra United i 2012, solgte ham tilbake til United for rundt milliarden, nå spaserer den franske fotballlartisten tilbake til Torino igjen som free agent.

Les: Når Gareth Bale har talt til seksti i Real-drakta har det tikket inn 1,2 millioner på lønnskontoen

Uansett hvor mye vi digget Pogba i United-drakt i periodene han var på topp, vi må innrømme at den endelige exiten fra Old Trafford blir en slags lettelse.