Skal starte neste sesong med en solid utskiftning. (foto: barcelona, twitter)

Den spanske avisen pleier å være godt oppdatert på hva som foregår bak kulissene hos Barcelona, denne ganger har det lekket ut fire navn på spillere Xavi har pekt på som klare for exit.

Få andre managerne i gigantklubbene har en tilsvarende utfordrende situasjon som Xavi før sommerens overgangsmarkedet. Barcelona kan tvinges til å selge noen av de mest verdifulle spillerne for å blidgjøre kreditorene og La Liga, rivalene kretser rundt Camp Nou for å utnytte den pressede situasjonen til den katalonske klubben.

Les: Ancelotti hentet spilleren til Real Madrid i 2013, nå er det samme manager som sender 30-åringen ut av klubben

Samtidig har Xavi vist at han har potensialet til å lede Barca tilbake til toppsjiktet, noe som ser ut til å ha overbevist Europas vasseste målscorer. Da må det også ryddes opp i troppen. All «dødvekt» skal sendes ut på transfermarkedet, ifølge Mundo Deportivo har Xavi hatt en prat med hele troppen, der fire spillere har fått beskjed om at de ikke hører med i planene før neste sesong.

Her er lista:

Martin Braithwaite

Samuel Umtiti

Riqui Puig

Oscar Mingueza

Ikke akkurat noen overraskelser, bortsett fra Riqui Puig. 22-åringen har vært blinket ut som en av akademiets neste store, men utviklingen har tydeligvis tatt en annen retning enn den Xavi trenger når han skal kjempe om trofeene.

Xavi har talt.

Les: Paul Pogba har skaffet seg treårskontrakt og en fortsatt saftig årslønn